işbank yatırım hesabı ekstresi

Değerli Müşterimiz,

SPK’nın Seri:V, No:66 ve 73 Tebliğleri ile her ay yatırım hesabında hareket olan müşterilerimize, aksine talimat verilmedikçe, hesap ekstresi gönderme zorunluluğu getirilmiştir. Söz konusu tebliğler, ekstre tercihlerinin mutlak surette müşterilerimizden alınacak ıslak imzalı bir sözleşme ile geçerlilik kazanacağına hükmetmekte; bu nedenle de e-posta aracılığıyla tarafımıza ulaşan tercihlerin SPK tarafından herhangi bir geçerliliği bulunmamaktadır. Bu nedenle herhangi bir şubemize başvurarak ekstre ile ilgili kararınızı ve tercihinizi bildirebilir, aynı anda Bankacılık Hizmetleri Sözleşmemiz ekini imzalayabilirsiniz.

Bununla birlikte, müşterilerimizin ekstre tercih bildirimlerini kolaylaştırmak amacıyla www.isbank.com.tr adresli internet şubemizde “Yatırım” menüsü altındaki “Talimatlarım” seçeneklerine “Yatırım Hesabı Ekstre Tercihim” başlıklı bir alt menü eklenmiştir. Ayrıca, müşterilerimize Çağrı Merkezimizden de ekstre tercihlerini belirleme imkanı sağlanmıştır.

Yatırım Hesabı Ekstre talebine ilişkin kararınızı ve gönderim kanalı konusunda tercihinizi belirtmek üzere; 444 02 02 numaralı telefonu arayarak, 9 haneli müşteri numaranızı ve 4 haneli interaktif telefon şifrenizi tuşladıktan sonra çağrı merkezimize bağlanarak müşteri temsilcilerimiz vasıtasıyla yatırım hesabı hesap özeti gönderim kanalı konusunda tercihinizi belirlemeniz ya da İnternet şubemizdeki formu doldurmanız ve daha sonra da dilediğiniz bir şubemize giderek sözleşme ekini imzalamanız yeterli olacaktır.

Esenlikler dileriz.

Saygılarımızla,

TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.
ŞUBE DIŞI BANKACILIK MÜDÜRLÜĞÜ
Müşteri İlişkileri Grubu

bana yatırım hesabı özeti gönderilmiş. sağ üst köşesinde şöyle yazıyor. SPK tebliği uyarınca adresinize taahhütlü posta yoluyla hesap ekstresi gönderme zorunluluğumuz bulunmaktadır. 3.15 ytl posta gönderim masrafı karşılığında adresinize gönderilmesini istemiyorsanız veya e posta adresinize ücretsiz gönderilmesini istiyorsanız, www.isbank.com.tr veya size en yakın iş bankası şubesinden ekstre gönderimine yönelik tercihinizi yapabilirsiniz. yazıyor. fakat internet şubesinde böyle bir yer bulamadım. kişisel ayarlarda e posta güncelleme diye bir bölüm var ayrıca adresim de kayıtlı fakat yine de bana yatırım hesabı ekstresi geliyor. ben e posta adresime gelmesini istiyorum nereden düzeltebilirim teşekkürler.